четвер, 9 березня 2017 р.

До свята 8 Березня

Вам – прекрасним, незрівнянним,
Наче сонечко весняне,
Цей букет вітань,
Що підібраний з любов'ю.
Щастя! Радості! Здоров'я!
Здійснення бажань!
Хай не тільки в день жіночий,
Наче зорі, сяють очі,
Усмішка цвіте,
Бо у Вас душа прекрасна,
Серце золоте!
   Такими теплими словами вітали учні Хмельницької ЗОШ №14 жіночий колектив вчителів з Міжнародним жіночим днем і напередодні цього чудового весняного свята підготували святковий концерт. Ніжні та чутливі слова, щирі пісні і захоплюючі таночки – все це було присвячено прекрасним жінкам та дівчаткам нашої школи. У концерті брали участь і учні початкової школи.


 
 
 












Дивитись відео
   У початковій школі були проведені свята до 8 Березня Карповою Н.М. у 2 – А класі та Мельничук Л. Ф. у 4 – Б класі. Всі учні школи на уроках трудового навчання виготовляти подарунки власними руками для рідних матусь та бабусь. 




   Любі наші жінки, дівчата! Вітаємо вас зі святом 8 Березня. Бажаємо Вам жіночого щастя, любові і добра, щоб у ваших серцях завжди розквітала весна! Успіхів і кохання вам, здійснення мрій! Нехай кожен ваш день буде сонячним і радісним, нехай довкола вас панують любов і гармонія, а на вашу честь розквітають духмяні квіти й звучить захоплююча музика. Будьте завжди усміхнені, сповнені надій та оптимізму. Хай у Ваших оселях завжди панують мир, злагода і добробут!

Немає коментарів:

Дописати коментар