неділю, 11 грудня 2016 р.

Екскурсія до резиденції Святого Миколая


    1 грудня 2016 року учні 3 – А класу із класним керівником Новосядлою Н.В. та 3 – В класу із класним керівником Лободою С.П. завітали в справжнісіньку казку – в гості до Святого Миколая. Резиденція Святого Миколая знаходиться в селі Пістинь Косівського району Івано-Франківської області.
   Перед початком екскурсії учні мали можливість зігрітися біля миколаївської ватри, посидіти на стільцях дванадцяти християнських чеснот, а також пригадати героїв українських казок, які «проживають» на території ТМК «Маєток Святого Миколая». Побували також в Будинку дитячого улюбленця, оглянули всі його кімнати. Дітвора відвідала пошту, куди надходять листи з усіх куточків України, кімнату-музей «Новорічно-різдвяної іграшки», кімнату-музей «Природи», яка розповідає про рослинний і тваринний світ мальовничих Карпат, а також покої та робочий кабінет Святого Миколая…
   Зустріч з Чудотворцем відбулася у Світлиці, де Миколай охоче прийняв третьокласників, а після теплої розмови вручив подаруночки. Діти змогли загадати бажання біля ялинки самого шанованого в Україні святого. Подейкують, що, якщо, загадавши бажання, торкнутися однієї з іграшок на ялинці і відчути при цьому тепло, то бажання неодмінно збудеться.












Більше фото

Немає коментарів:

Дописати коментар