неділю, 26 лютого 2017 р.

Тиждень англійської мови

   «Навчатися, граючись» – саме під таким гаслом з 13 по 17 лютого проходив тиждень англійської мови у початковій ЗОШ №14 м.Хмельницького, метою якого була популяризація іноземної мови та мотивація дітей до її вивчення. У рамках тижня проводився ряд захоплюючих заходів, підготовлених вчителями англійської мови Трикуліч Н.С. і Ковтуцькою І.І. Під час ігор, конкурсів і змагань учні мали змогу дізнатись багато нового, проявити свої знання та просто розважитись.
   Деякі заходи були присвячені  Дню Святого Валентина, оскільки це свято співпадало з датою проведення тижня англійської мови.  На уроках вивчались римівки-вірші. Учні 4 – А та 4 – Б класів створили чудові стінгазети до Дня Святого Валентина. 14 лютого пройшов конкурс «Be My Valentine» на найкращу валентинку, де учні 2 – 3 класів підготували листівки з привітаннями англійською, які вони виготовили власноруч.
   Надзвичайно задоволеними і вдячними залишились діти після повчальної вистави учнів 7 класу, які завітали в початкову школу і привітали молодших школярів з Днем закоханих.  


   

   Діти перших класів взяли активну участь у виставці-конкурсі «My Favourite English Letter». Яскраве різноманіття малюнків заохотило учнів не тільки намалювати та представити свою улюблену літеру, але й з цікавістю розглядати та повторювати букви і слова на малюнках інших учнів, що були представлені на виставці-галереї. Всі школярі, які прийняли участь у виставці, були нагороджені призами.
   Серед учнів других класів була проведена гра-лотерея «The Best English Leaner». Діти змогли показати свої знання з англійської мови і отримати за це приз.
   Вивчити вірші до Дня Святого Валентина, а також повеселитись мали змогу учні третіх класів, прийнявши участь у грі-квесті «Secret Message».








    Не залишились осторонь і діти 4-х класів. Вони, як найбільш «досвідчені», переглянули та обговорили цікаві відео, присвячені Дню Святого Валентина.
   Виставка фотографій «Travelling Around the USA and the UK» познайомила усіх учнів з визначними місцями країн, мову яких вони вивчають.


   На завершення тижня вчителями Трикуліч Н.С. та Карповою Н.М. був проведений відкритий інтегрований урок з читання та англійської мови у 2 – А класі на тему «Every Season Is Beautiful In Its Own Way».


   Підсумовуючи результати проведеного тижня англійської мови, можна з впевненістю сказати, що задоволеними залишились і діти, і вчителі, адже цілий тиждень пройшов у піднесеному настрої, що, переконані, надихатиме та спонукатиме дітей і надалі ще з більшим запалом вивчати англійську мову.

Немає коментарів:

Дописати коментар