вівторок, 15 листопада 2016 р.

Підсумки бібліотечного місячника

   Напротязі жовтня 2016 року у Хмельницькій загальноосвітній школі №14 проходив Всеукраїнський бібліотечний місячник «Книги та читання – важливий чинник виховання духовних цінностей учнів». Тому в перших числах листопада підводились підсумки бібліотечного місячника. Бібліотекарем школи Владюк Оленою Миколаївною було проведено різні виховні заходи:
  •  «Голосні читання» в 1-их та 2-их класах;


















  • Бібліотечний урок «Створення стінгазети» та книжковий аукціон «Моя домашня бібліотека» у 3-іх класах;
         


  • Майстер-клас «Виготовлення книжечки» у 4-их класах, а також виставка  «Книги, виготовлені власноруч», на якій були представлені книжечки, що виготовляли учні своїми руками;                                      
                                 

  • Виставка дитячої літератури «Наші друзі – книги», на якій діти мали змогу погортати книжечки українських письменників та пригадати свої улюблені твори.
   Учні приймали активну участь у конкурсах стінних газет, малюнків на тему «Ми читаємо і малюємо», в конкурсі «Найкраще селфі з книгою». Переможців конкурсів було нагороджено грамотами. 

               





    Бібліотекар Олена Миколаївна, вчителі та адміністрація школи щиро дякують усім учням, які взяли активну участь у конкурсах та інших заходах в рамках Всеукраїнського бібліотечного місячника. Читайте книги, дружіть з ними, адже недарма в народі кажуть: «З книгою подружишся – розуму наберешся».

Немає коментарів:

Дописати коментар